Lämminvesivaraaja

HomeLämminvesivaraaja

Lämminvesivaraaja: huolto, korjaus ja asennus

Tarvitsetko kokenutta lämminvesivaraajan asentajaa tai korjaajaa? Toteutamme erikokoiset huolto- ja asennustyöt Helsingin, Espoon ja Vantaan seudulla.

Onko lämminvesivaraajasi rikki vai harkitsetko vasta sellaisen hankkimista esimerkiksi kotiin tai kesämökille? Haluatko päivittää vanhan uuteen ennen ongelmien syntymistä?

Putkihuolto Arinalta saat edullisesti ja nopeasti sekä laitteen huollot että korjaukset. Kauttamme saat myös kokonaan uudet, korkeatasoiset laitteet valmiiksi asennettuina!

Lämminvesivaraajan vikoja kannattaa ennaltaehkäistä

Onko lämminvesivaraajasi tuottama käyttövesi muuttunut kylmäksi tai vaihteleeko veden lämpötila merkittävästi? Nämä saattavat olla merkkejä siitä, että laite on vioittunut.

Huomioi myös, että lämminvesivaraajan käyttöikä on keskimäärin noin 15-20 vuotta. Vaikka varsinaisia vikoja ei tulisikaan esille, tulee käyttöikänsä päähän tullut laite päivittää hyvissä ajoin vahinkojen ennaltaehkäisemiseksi.

Kauttamme saat huollot, korjaukset kuin kuin asennuksetkin. Asennukset hoituvat meiltä kätevänä avaimet käteen -projektina.

Saat halutessasi meiltä myös korkealaatuiset uudet lämminvesivaraajat!

Autamme sinua sopivan lämminvesivaraajan valitsemisessa

Markkinoilla on nykyään monipuolinen valikoima erilaisia lämminvesivaraajia. Joka kohteeseen löytyy varmasti sopiva laite, joka on kapasiteetiltaan, ominaisuuksiltaan ja muotoilultaan tarpeitasi vastaava. Vuosien mittaan lämminvesivaraajat ovat myös kehittyneet erittäin tehokkaiksi ja kestäviksi.

Laitetta valittaessa kannattaa huomio kiinnittää erityisesti sen kokoon. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että 300-litrainen lämminvesivaraaja riittää 4-5 henkilön talouteen.

Tarvitsetpa lämminvesivaraajaa sitten kesämökillesi tai kotiisi, me autamme sinua sopivan laitteen löytämisessä! Ota siis meihin yhteyttä, mikäli harkitset uuden hankkimista tai vanhan laitteesi päivittämistä uuteen.

Meiltä saat myös apua uuden laitteen käyttöönotossa.

Säännöllinen huolto pidentää käyttöikää

Toimiva lämminvesivaraaja huolehtii siitä, että lämmintä vettä riittää koko taloudelle. Laitteen säännöllinen huolto varmistaa myös, että suuria vahinkoja ei pääse kehittymään. Huoltojen ja korjausten laiminlyönti voi aiheuttaa jopa kalliin vesivahingon.

Myös asiantuntevasti huollettu laite tulee jossain vaiheessa käyttöikänsä päähän. Laitteen kilvestä voit tarkistaa, minä vuonna laite on asennettu. Sen avulla voit arvioida, kuinka paljon turvallista käyttöikää tulisi suurin piirtein olla jäljellä. Halutessasi voit myös tilata meidät tekemään arvion.

Kauttamme monipuoliset LVI-palvelut

Putkihuolto Arina hoitaa tehokkaasti erikokoiset projektit, mutta erityisalaamme ovat pienet ja kustannustehokkaat putkipäivystysprojektit Helsingin, Espoon ja Vantaan seudulla.

Ota siis yhteyttä meihin myös silloin, kun kyseessä on pienempi LVI-homma!

Toteutamme pienemmät putkityöt edullisesti hintaan  65 euroa (ALV 24 %) / tunti.  Minimityöveloitus on kaksi tuntia (2h). Suuremmissa (yli 4h kestävissä) putkitöissä tuntiveloituksemme on alkaen 49.90 (ALV 24 %) / tunti riippuen siitä, kuinka laaja projekti on kyseessä. Muista hyödyntää mahdollisuutta kotitalousvähennykseen! Yrityksille ja asunto-osakeyhtiöille teemme erilliset sopimukset tarvittaessa.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat paikalle ammattitaitoisen putkimiehen nopealla aikataululla!

24/7 huoltopäivystys 044 222 3225 / 040 059 9512

 

Saat kauttamme myös lvi-tarvikkeet sekä taloyhtiön ja huoltoyhtiön vuosisopimukset.