Putkipäivystys

HomePutkipäivystys

Asiantunteva putkipäivystys palvelee vuorokauden ympäri

Putkihuolto Arinan putkipäivystys palvelee sinua 24/7. Hoidamme pienet putkityöt Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla!

Tarvitsetko ammattitaitoista ja kohtuuhintaista putkimiestä paikalle nopeasti? Hoidamme pienet LVI-päivystystyöt Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Toteutamme pienemmät putkityöt edullisesti hintaan  65 euroa (ALV 24 %) / tunti.  Minimityöveloitus on kaksi tuntia (2h). Suuremmissa (yli 4h kestävissä) putkitöissä tuntiveloituksemme on alkaen 49.90 (ALV 24 %) / tunti riippuen siitä, kuinka laaja projekti on kyseessä. Muista hyödyntää mahdollisuutta kotitalousvähennykseen! Yrityksille ja asunto-osakeyhtiöille teemme erilliset sopimukset tarvittaessa.

24/7 putkihuoltopäivystys

 

Teemme mielellämme myös pienet LVI-päivystystyöt

Hoidamme tehokkaasti erikokoiset projektit, mutta erityisalaamme ovat pienet putkipäivystysprojektit. Ota siis yhteyttä meihin myös silloin, kun kyseessä on pienempi homma!

Toteutamme muun muassa seuraavat putkipäivystystyöt:

  • viemärin avaukset
  • lämminvesivaraajien ja patteriventtiilien vuodot
  • hanavuotojen korjaukset
  • vesivahinkoihin liittyvät päivystystyöt
  • wc-vuotojen korjaukset
  • kaukolämpö- jaa maalämpöpumppujen vuodot
  • käyttövesipumppujen vuotojen korjaukset
  • vesijohto- ja lämmitysputkien korjaukset
  • jne

 

LVI-tukku käytettävissämme 24/7

Käytössämme on vuorokauden ympäri myös LVI-tukku. Tämä tarkoittaa sitä, että LVI-päivystyksessä saamme tarvittaessa haettua pikaisesti tarvittavia varaosia jopa keskellä yötä. Tällainen voi tulla tarpeeseen, jos esimerkiksi asunnon putket ovat jäätymässä ja uusia osia tarvitaan saman tien isompien vahinkojen estämiseksi.

Tulemme paikalle tarvittaessa hyvin nopeasti, melkein aina alle tunnissa. Monessa tapauksessa pääsemme paikalla jopa viidentoista minuutin varoitusajalla, kuitenkin kohdepaikasta riippuen. Putkipäivistys on käytettävissä 24/7.

Palvelemme mielellämme niin yksityisasiakkaita, yrityksiä, taloyhtiöitä kuin isännöitsijöitäkin. Olemme Espoon alueella yksi harvoista sellaisista toimijoista, joka keskittyy ensisijaisesti pieniin työsuorituksiin.

24/7 LVI-päivystys

 

Tilaa paikalle luotettava putkimies alle tunnissa

Kodin putkitöissä paikalle on tärkeää tilata aina asiantunteva putkimies, sillä putkityöt tulee tehdä määräysten mukaisesti ja huolella. Kauttamme saat paikalle aina LVI-alan kokeneen ammattilaisen.

Mikäli LVI-työlläsi ei ole kova kiire, voit tilata meidät myös ilmaiselle arviokäynnille ja saada etukäteen tarkan kustannusarvion siitä, kuinka paljon työn toteuttaminen maksaa.

Tarvitsetko LVI-päivystystä Espoon, Helsingin tai Vantaan seudulla nopealla aikataululla? Putkipäivystys palvelee sinua ympäri vuorokauden.

24/7 LVI-päivystys

LVI-päivystys - Putkipaivystys nopeasti vuorokauden ympäri