Putkipäivystys

HomePutkipäivystys

Asiantunteva putkipäivystys käytössäsi vuorokauden ympäri

Putkihuolto Arinan putkipäivystys palvelee sinua 24/7. Hoidamme pienet putkityöt Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla!

Tarvitsetko ammattitaitoista ja kohtuuhintaista putkimiestä paikalle nopeasti? Hoidamme pienet putkipäivystystyöt Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Toteutamme pienet putkityöt edullisesti hintaan 49,99 (ALV 0 %) / tunti. Suuremmissa putkipäivystystöissä tuntiveloituksemme on 40 ja 50 euron välillä (ALV 0 %) / tunti riippuen siitä, kuinka laaja projekti on kyseessä.

24/7 huoltopäivystys 044 222 3225 / 040 059 9512

 

Teemme mielellämme myös pienet putkipäivystystyöt

Hoidamme tehokkaasti erikokoiset projektit, mutta erityisalaamme ovat pienet putkipäivystysprojektit. Ota siis yhteyttä meihin myös silloin, kun kyseessä on pienempi homma!

Toteutamme muun muassa seuraavat putkipäivystystyöt:

  • viemärin avaukset
  • lämminvesivaraajien ja patteriventtiilien vuodot
  • hanavuotojen korjaukset
  • vesivahinkoihin liittyvät päivystystyöt
  • wc-vuotojen korjaukset
  • kaukolämpö- jaa maalämpöpumppujen vuodot
  • käyttövesipumppujen vuotojen korjaukset
  • vesijohto- ja lämmitysputkien korjaukset
  • jne

 

LVI-tukku käytettävissämme 24/7

Käytössämme on vuorokauden ympäri myös LVI-tukku. Tämä tarkoittaa sitä, että putkipäivivistyksessä saamme tarvittaessa haettua pikaisesti tarvittavia varaosia jopa keskellä yötä. Tällainen voi tulla tarpeeseen, jos esimerkiksi asunnon putket ovat jäätymässä ja uusia osia tarvitaan saman tien isompien vahinkojen estämiseksi.

Tulemme paikalle tarvittaessa hyvin nopeasti, melkein aina alle tunnissa. Monessa tapauksessa pääsemme paikalla jopa viidentoista minuutin varoitusajalla, kuitenkin kohdepaikasta riippuen. Putkipäivistys on käytettävissä 24/7.

Palvelemme mielellämme niin yksityisasiakkaita, yrityksiä, taloyhtiöitä kuin isännöitsijöitäkin. Olemme Espoon alueella yksi harvoista sellaisista toimijoista, joka keskittyy ensisijaisesti pieniin työsuorituksiin.

24/7 huoltopäivystys 044 222 3225 / 040 059 9512

 

Tilaa paikalle luotettava putkimies alle tunnissa

Kodin putkitöissä paikalle on tärkeää tilata aina asiantunteva putkimies, sillä putkityöt tulee tehdä määräysten mukaisesti ja huolella. Kauttamme saat paikalle aina LVI-alan kokeneen ammattilaisen.

Mikäli LVI-työlläsi ei ole kova kiire, voit tilata meidät myös ilmaiselle arviokäynnille ja saada etukäteen tarkan kustannusarvion siitä, kuinka paljon työn toteuttaminen maksaa.

Tarvitsetko osaavaa putkimiestä Helsingin, Espoon tai Vantaan seudulla nopealla aikataululla? Putkipäivystys palvelee sinua ympärivuorokauden.

24/7 huoltopäivystys 044 222 3225 / 040 059 9512