Putkityöt Espoo

Kaikki putkityöt Espoossa ja Uudellamaalla joustavasti

Teemme pienet ja suuret putkityöt Espoossa ja lähialueilla ammattitaidolla, luotettavasti ja nopeasti. Meillä on 24/7-päivystys ja pääsemme paikalle jopa puolessa tunnissa!

Palvelemme ympäri vuorokauden

Espoolainen Putkihuolto Arina hoitaa kaikenlaiset putkityöt pääkaupunkiseudulla pientaloihin, kerrostaloihin ja yritysten tiloihin. Suoritamme esimerkiksi LVI-remontit, uudisrakennusten LVI-urakat sekä märkätilojen ja keittiöiden viemäri- ja vesijohtotyöt. Lisäksi korjaamme, vaihdamme ja huollamme vesijohtokalusteet. Kauttamme hoituvat myös valvontapalvelut, kuivauspalvelut, viemärin kuvaukset ja tarvittavat viranomaistarkastukset.

Meillä on käytössämme neljä huoltoautoa, joista kaksi päivystää 24/7!

Etsitkö osaavaa putkimiestä Espoosta? Ota meihin yhteyttä. Hoidamme kaikki putkityöt kokemuksella ja ammattitaidolla, lyhyelläkin varoitusajalla.

Putkitöitä taloyhtiöille ja isännöitsijöille

Asiakaskuntaamme kuuluvat yksityiset, taloyhtiöt, isännöitsijätoimistot ja remonttiliikkeet, joita palvelemme tehokkaasti niin Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisen alueilla kuin lähikunnissa. Kun teemme putkityöt ja asennukset, käytämme aina vain laadukkaita ja tyyppihyväksyttyjä tuotteita tunnetuilta lvi-tukkureilta. Ammattitaitoinen työvoima takaa hyvän lopputuloksen -olipa sitten kyseessä kylpyhuone, keittiö, wc tai lämmitysjärjestelmän muutostyö. Eli jos etsit yritystä joka suorittaa putkityöt suurella ammattitaidolla ja tarkkuudella päivystäen ympäri vuorokauden, ota siinä tapauksessa meihin yhteyttä!

Kaikenlaiset putkityöt Espoossa

Putkityöt Espoossa taloyhtiöille, yrityksille ja yksityishenkilöille

Asiakaskuntaamme kuuluvat yksityiset, taloyhtiöt, isännöitsijätoimistot ja remonttiliikkeet, joita palvelemme tehokkaasti Espoossa, mutta myös lähialueilla kuten Länsi-Helsingissä ja Länsi-Vantaalla. Putkityöt tehdään aina vain laadukkaita ja tyyppihyväksyttyjä tuotteita käyttäen.

Ammattitaitoinen työvoima takaa hyvän lopputuloksen, oli kyseessä sitten kylpyhuone, keittiö, wc tai lämmitysjärjestelmän muutostyö. Eli jos etsit yritystä, joka suorittaa putkityöt suurella ammattitaidolla ja tarkkuudella päivystäen ympäri vuorokauden, ota meihin yhteyttä!

Teemme myös vuosisopimuksia taloyhtiöiden kanssa. Vuosisopimuksella saat kaikki huolto- ja korjauskäynnit sekä tarvikkeet muita edullisemmin (voit säästää jopa 10-30 %). Kysy lisää, niin räätälöimme juuri teille sopivan paketin!

Putkityöt kaikkiin tarpeisiin

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi putkipalvelut ja -tarvikkeet edullisesti samasta paikasta. Putkimiehemme hoitavat ammattitaidolla kaikenlaiset putkityöt ja asennukset Espoossa ja lähialueilla.

  • Putkiasennukset
  • Putkihuolto ja -korjaus
  • Viemäreiden avaukset
  • Lämminvesivaraajien asennus
  • Kaukolämpöasennukset
  • Pyykinpesu- ja astianpesukoneiden asennus
  • Ilmastointiasennukset
  • Kylpyhuone- ja keittiöremonttien yhteydessä tehtävät putkityöt
  • Lämpö- ja lämminvesikiertopumppujen korjaus ja vaihto
  • Viemärikuvaukset yhteistyökumppanin kautta

Sukituksessa yhteistyökumppaninamme toimii Suomen Putkisto Palvelu Oy.

Mikäli suunnitelmissa on isompi remontti, meidän kauttamme hoituvat myös sähkö- ja remontointityöt. Teemme ilmaisen kartoituskäynnin ja lähetämme sen jälkeen tarjouksen. Soita ja kysy lisää!

Putkihuolto Arina putkityöt

24h/7 Päivystys

Päivystämme ympäri vuorokauden koko Uudenmaan alueella

Ammattitaitoinen työvoima

Suorittamme putkityöt suurella ammattitaidolla ja tarkkuudella

Tyytyväiset asiakkaat

Olemme tehneet putkitöitä lukuisille tyytyväisille asiakkaille

Ilmainen arviointi

Ilmainen arvionti niin isoille kuin pienillekkin töille, myös iltaisin

24h/7 Päivystys

Meiltä saat apua ympäri vuorokauden. SOITA NUMEROON:

0400 599 512 TAI Ota Yhteyttä